Bingosajter och bingospel under 2020

av jan 24, 2020Bingo nyheter2 Kommentarer

Nu har vi äntrat ett nytt år och vi på spelaonlinebingo.com hoppas att 2019 var bra och att 2020 startat bra. Sverige har nu varit en reglerad marknad i över ett år från 1 januari 2019. Själva regleringen har inneburit stora förändringar när det kommer till bingo på nätet och faktiskt hela spelmarknaden i Sverige.

Vad kan vi nu förvänta oss under 2020?

Om vi börjar med att titta på bingospel så ser det ut som det kommer erbjudas många olika spel under 2020. Antalet spel har alltså inte minskat så mycket, utan det är antalet sajter som minskat i Sverige. Så hos de sajter som är aktiva finns det ett bra spelutbud, vilket är positivt.

Bingo 2020 nyhet

Antalet bingosajter har som sagt minskat, vilket är negativt. Det satsas helt enkelt för lite pengar på bingo bland spelbolag där ute. Ett konstigt exempel på detta är att spelföretaget Mr Green köpte upp sajterna Bertil.com och Mamamiabingo.com. Sajter som hela tiden haft bingo som produkt. Man ser t.o.m. på namnet Mamamiabingo att sajten handlar om bingo. Sen köper spelbolaget William Hill upp Mr Green. Kort därefter tar man bort bingoprodukten från båda sajterna och fokuserar 100% på casino. En mycket konstig handling om du frågar oss.

Det är just såna saker som kan hända i en reglerad marknad. Spelbolagen slutar satsa pengar i Sverige då hela allt ändrats.

Bäst sajter att spela på 2020:

  1. Bingo.com
  2. Paf.com
  3. Maria Bingo

Dessa tre sajter levererar en bra bingoprodukt och generösa välkomsterbjudanden. Det bästa vi kan göra i Sverige nuförtiden är att hitta en sajt vi trivs med och stanna där.

Vidare kommer vi på Spelaonlinebingo.com att försöka leta upp fler sajter som erbjuder nätbingo. Direkt när vi hittar något nytt brand kommer vi lista det här på sajten. Kolla därför in sidan då och då under 2020.

Sammanfattningsvis är det sämre tider för oss bingospelare i Sverige. Men som sagt, det finns fortfarande sajter att spela på samt olika erbjudanden, bra utbud av bingospel och sajterna är väldigt trygga och säkra.

Lycka till med all bingo under 2020 så hörs vi snart!

Fler Nyheter & Artiklar 

Swisha dina betalningar hos bingosajter

Swisha dina betalningar hos bingosajter

Jajamän, nu kan alla spelare Swisha sina betalningar till bingosajter i Sverige. Detta är ingen "super ny" information, men vi ville ändå ha en liten sektion om det...

läs mer
Testa Unibet med en generös bonus

Testa Unibet med en generös bonus

Spelsidan Unibet har funnits länge och har hela tiden levererat kvalité genom åren. Detta fortsätter även efter den svenska regleringen 1 januari 2019. De har nu...

läs mer
AhaBingo flyttas till Paf

AhaBingo flyttas till Paf

Spelsidan AhaBingo.com flyttar sin spelverksamhet till Paf.com. Detta meddelar både Paf och AhaBingo nu i sommar och för alla spelare som spelat bingo på AhaBingo...

läs mer