Mönsterbingo

Mönsterbingo är en rolig version av bingo där det handlar om att pricka in sina nummer i ett mönster istället för olika rader som det är i klassisk bingo, variantbingo, och 90-bollars bingo. Det finns väldigt många olika mönster och för att vinna behöver du som sagt fylla det utsatta mönstret först.

MönsterbingoHur fungerar mönsterbingo?

Det handlar om klassisk bingo där det finns endast en ruta med ett mönster. Sen kan du köpa flera brickor och alla nummer är slumpade som på en helt vanlig bingobricka. Sen startar spelet och det är nästan alltid 75-bollars bingo det handlar om. Sen är det väldigt enkelt, du ska fylla mönstret på en av dina brickor för att få bingo.

Mönsterbingo är ett snabbare spel än variantbingo där du måste fylla hela brickan innan spelet är över. Så ifall du gillar ett actionladdad spel som hela tiden är olika kan detta vara en rolig spelform för dig. Kolla i bingo lobbyn nästa gång du spelar bingo på nätet för att se om de erbjuder olika mönsterspel.

Vanliga typer av mönsterbingo

Några av de vanliga typerna av mönsterbingo är att du exempelvis ska fylla en siffra eller fyra hörn. Den som fyller det utsatta mönstret först får alltså bingo och vinner potten. Som du även förstår då så är det alltså bara en bingo som delas ut, så det blir mer pengar i potten men det blir också svårare att vinna. Du kan spela olika typer av mönsterbingo hos flera bingosajter på nätet så utbudet finns. Sen är det långt ifrån det populäraste spelet som finns eftersom det bara är en bricka och ett mönster. Ibland kan det finnas special-mönsterbingo där det finns jackpottar och extra pengar att vinna samt att sidorna ibland kombinerar med andra typer av bingo för att göra det ännu mer roligt och spännande.

Vart kan man spela mönsterbingo?

Du kan spela mönsterbingo hos flera olika sajter men det är som sagt inte det populäraste spelet som finns. Så enklast är att du kastar ett getöga över bingoklienten för att se om det erbjuds på den sajt du spelar på för tillfället. Har du ingen bingosajt kan du kolla in https://spelaonlinebingo.com/bingo-bonus/ där du hittar flera sidor som även ger dig gratis bingo och flera bingobonusar.

Lycka till!

Jonas
Spelaonlinebingo.com