Bilbingo

Bilbingo är något som är väldigt populärt i Sverige, eller i alla fall på somrarna. Många har säkert någon gång spelat eller sett bilbingo i någon större parkeringsplats eller äng någonstans. Det hela går ut på att köpa sina bingobrickor och sen sitta i bilen och spela och får du bingo så tutar du.

Så alla sitter i sina bilar och så finns det en utropare, så det är som att spela bingolotto i tv-soffan fast du gör det i bilen istället. Letar du efter en socialare bingoform än bingo på nätet så är bil bingo faktiskt ett väldigt bra alternativ.

bilbingo

Hur fungerar bilbingo?

Som nämnt ovan fungerar bilbingo så att du sitter i din bil ensam eller med flera och kryssar i nummer efter nummer. Får du bingo ska du tuta och då kommer en bingovärd fram till dig och kontrollerar så att det stämmer och du får då utbetalt eventuella vinster. Så det kan tutas friskt ute på bingofältet under en kväll med många deltagare . Nedan finner du några enkla om bilbingo.

  • Man spelar i bilen och köper bingobrickor utav personalen.
  • Får du bingo så tutar du och då pausas spelet.
  • Det finns fina pengar att vinna då det är många spelare.
  • Socialt och roligt bingoalternativ.

Så har du inte testat bilbingo ännu kan det vara hög tid att göra det under sommarmånaderna.

Bilbingo vs nätbingo

Skillnaden är mestadels att bilbingo är en mer social typ av bingo då man spelar med andra bilar och människor. Nätbingo blir lite annorlunda eftersom den sociala biten mer blir på nätet i olika bingochattar istället. Gillar man bingo så gillar man garanterat båda bingospelen. Det positiva med nätbingo är att det finns olika erbjudanden, du kan t.ex. dubbla dina pengar hos flera olika bingosidor med en bingo bonus i deras välkomsterbjudanden.

Något som även är väldigt positivt med nätbingo är att det finns större jackpottar, fler spelare och det är mycket enklare att börja spela. Som sagt det är inte sommar och fint väder för ofta i Sverige, så bilbingo säsongen är kort. Online kan du även få spela gratis bingo vilket är tacksamt blad spelare.

Blir du sugen på att testa bilbingo finns det över hela landet så det är enkelt att hitta lokalt.

Vart du kan spela bilbingo

Är du intresserad av att testa, ifall du inte gjort det tidigare, kan du göra det över hela landet. Det anordnas på flera olika ställen så enklast är att googla eller kolla lokala Facebooksidor eller nyhetsblad. Vem som helst kan spela bara du har möjligheten att ha någon som kör bilen. Kanske är det du som plockar hem nästa storvinst?.

Jonas,
Spelaonlinebingo.com