75-bollars bingo

75-bollars bingo är nog den populäraste och vanligaste typen av spel när det kommer till online bingo och används i spel som mönsterbingo, variantbingo och klassisk bingo. Denna bingo är populärast i Sverige och det finns ett stort spelutbud av 75-bollars bingo på spelsajter på nätet.

Nedan följer lite mer information för dig som vill lära dig mer om vad det innebär.

75-bollars bingo – hur fungerar det?

75-bollars bingo innebär i grund och botten att det bara finns 75 bollar med 75 olika nummer. Sen kan du köpa flera olika bingobrickor och börja spela. När spelet väl är igång dras det slumpmässiga nummer tills någon får en eller flera bingo. Det är max 75 bollar som dras och i din bingobricka finns det oftast 25 slumpmässiga nummer.

Så hela spelet går ut på att det max kommer dras 75 nummer, sen är spelet slut när någon får bingo. Det är även 75 bollars bingo som oftast används vid bilbingo och bingolotto.

75-bollars bingo

 

Vart du kan spela 75-bollars bingo

Med tanke på att det är det populäraste spelet som spelas i Sverige finner du det nästan överallt. Som nämnt ovan är det alltid 75-bollars bingo som spelas i bingolotto och andra folkkära spel. När det kommer till nätbingo är det mer en mix av spel med allt från 90-bollars bingo ner till 25-35-bollars bingo. Men givetvis lyser 75-bollars bingo starkast då det används i flest spel.

Du finner 75-bollars bingo lite överallt men några bra och stabila sajter som erbjuder det är exempelvis bingo.com, Maria bingo och Caliberbingo. Där finns det bra spelutbud och du kan testa dig fram bland olika spelalternativ.

75 bollars bingo i mobil & surfplatta

Ifall du helst spelare bingo i mobila enheter så har de flesta sajterna en mobil-anpassad sida vilket gör att du kan spela alla möjliga spel i mobilen och surfplattan. Eftersom de flesta sajterna erbjuder många spel som är 75-bollars bingo kan du enkelt spela de i mobila enheterna. Sen i framtiden kommer fler och fler sajter uppdatera sina mobilsidor vilket blir bättre för oss spelare.

Så det är bara att köra via mobilen istället för datorn hos de sajterna du vill. Jag är övertygad om att alla sajter som har en optimerad sida öven erbjuder flera 75 bollars bingospel.

Lycka till med spelandet av denna populära spelform och glöm inte att du kan testa 75-bollars bingo helt gratis  hos flera spelsajter. Besök vår sajt för gratis bingo så hittar du flera sajter som ger dig gratis pengar.