Unibet Bingo

Unibet bingo är väldigt populär och är en del av spelsidan Unibet, som utan tvekan är en av Europas största spelsajter. Om du gillar bingo på nätet kommer du uppskatta plattformen där Unibet har sin bingoprodukt. Unibet äger även sajterna Maria bingo och bingo.com och på det sättet finns det väldigt mycket spelare vilket innebär mer pengar i omsättning, större jackpottar och högre vinster.

Nedan kollar vi in lite närmre på vad Unibet bingo har att erbjuda till sina bingospelare. Vill du hoppar direkt till sidan så kan du kolla in välkomsterbjudandet direkt nedan.

Besök här »

18+ | Regler & Villkor Gäller | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Från och med Januari 2019 så kan Kindred enbart erbjuda en bonus per spelare på deras sajter. Bonusen är tillgänglig ifall du inte har accepterat en bonus efter 1/1/19 på något av deras varumärken (Unibet, Maria Casino, Bingo.com, iGame och Storspelare).

Unibet bingo välkomsterbjudande

unibet bingoVälkomsterbjudandet hos Unibet består av flera olika bonusar, man får alltså välja vilken bonus som passar bäst. Något man bör vara medveten om är att alla bonusar fungerar inte till alla de olika produkterna. Nedan finner du det aktuella erbjudanden för Unibet bingo.

Bonusalternativ för bingo:

100% insättningsbonus upp till 2000 kr, gäller vid 100 kr insättning eller mer. Du kan välja detta erbjudandet vid registrering eller manuellt efteråt.

Ifall du inte vill ha någon bonus går det självklart att spela utan en bingobonus också, det är helt upp till var och en.

Unibet bingo bonus

Du kan aktivera en bingo bonus hos Unibet på din första insättning. Det finns olika bonusar att välja bland, så se till att välja rätt. Så det finns något för alla sorters spelare, stora som små, vilket är väldigt bra. Du kan aktivera din bonus vid registrering, inne på ditt konto eller vid insättning och det fungerar att göra i alla enheter.

Den aktuella bingobonusen: 100% upp till 2000 kr. 4x omsättningskrav på bingo.

Unibet är kända för att ha väldigt låga omsättningskrav på sina bonusar och det gäller även här. All information om bonusen finner du enkelt på ditt konto så att du vet vad som gäller.

Spelutbudet hos Unibet bingo

Eftersom Unibet är en så pass stor sajt finns det ett brett spelutbud med stora bingojackpottar och höga vinster. I skrivande stund är exempelvis den största progressiva bingojackpotten uppe i över 1,4 miljoner kronor. Så du kan med andra ord bli miljonär på några minuter hos Unibet bingo. Väl inne i bingoklienten kan du spela både 90-bollars bingo och 75-bollars bingo i flera olika bingospel. Priserna per bricka varierar allt från 50 öre till 10+ kronor vilket gör att det passar alla spelare.

Ta en titt och leta det spelet som passar dig bäst, men ett tips är att testa vinna den stora jackpotten. Det kan vara väldigt tacksamt att jaga jackpottar med bonusar så.

Unibet bingo i mobil & surfplatta

unibet bingo mobilEftersom spelsidan Unibet är en av de största spelsajterna som finns har de givetvis en väldigt bra teknologi. Så om du vill spela Unibet bingo i mobil eller surfplatta, så kan du göra det från alla olika enheter. Du kan besöka sajten direkt i den mobila webbläsaren och sedan spela där. Väl inne i mobila versionen kan du även göra insättningar och uttag samt aktivera bonusar och kampanjer.

Sidan har ingen renodlad nedladdningsbar app ännu, men det kanske kommer med tiden. Annars är det väldigt simpelt att använda sig utav den optimerade mobilsidan direkt i webbläsaren istället.

Bingochatt och bingo minigames

Inne i spelen finns det en bingochatt där det spelas chattspel och där du hittar andra spelare. Ibland är det flera hundra spelare som spelar samtidigt vilket gör att det kan vara en trevlig stämning. Ifall du inte får nog av att spela bingobrickor finns även minigames att spela och allt finns väldigt enkelt på sidan. Så något jag vågar säga är att du aldrig kommer ha tråkigt som bingospelare hos Unibet.

Kundtjänst

Kundtjänst är något som är väldigt viktigt för spelare och hos Unibet kan du vänta dig förstklassig service och support. Kör du fast i något eller har frågor eller funderingar så finns det hjälp att få. Det går att kontakta supporten via live chatt, telefon och e-post dygnet runt. Den svenska supporten är öppen mellan 08:00 – 00:00 varje dag och utöver de tiderna finns engelsk support att få. Har du enklare frågor eller funderingar finns mycket info att få direkt på sidans frågor och svar sektion.

Telefonsupport mellan 13:00 – 21:00, nummer: 0200 899933. Svensktalande live chatt mellan 08:00 – 00:00. E-postadress: info-se@unibetsupport.com.

Sammanfattning av Unibets bingo

Unibet är en stor och populär spelsida och levererar på alla plan när det kommer till sin bingosida. Allt från välkomsterbjudandet och spelutbud till extra kampanjer och lojalitetsprogrammet gör att sajten står sig bra in konkurrensen. Så gör som över 15 miljoner andra kunder redan gjort, testa Unibet bingo och lycka till med spelandet.

Besök här »

18+ | Regler & Villkor Gäller | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Jonas,
Spelaonlinebingo.com