90-bollars bingo

Ett av de olika bingospelen som finns ute på nätet är 90-bollars bingo. Denna bingoform är mer populärt i andra länder men börjar komma mer och mer även till Sverige. För oss till spelare i Sverige är det mer vanligt med 75-bollars bingo, vilket funkar både som klassisk bingo och variant bingo som många känner igen.

När det istället kommer till 90-bollars bingo på nätet fungerar det som att varje bingobricka innehåller sex stycken fält staplade på varandra. Varje fält i brickan innehåller 3×9 slumpade nummer mellan 1-90 och du kan få bingo tre gånger. Första vinsten betalas ut till den som fyller en rad först och nästa vinst går till två ifyllda rader. Den sista och största vinsten betalas helt enkelt ut när alla nummer på brickan är ifylld.

90-bollars bingoVart man kan spela 90-bollars bingo

Det finns flera bingosajter som erbjuder 90-bollars bingo då det är en rolig spelform. Många av de sajterna vi listar här på sidan erbjuder 90 bollars i olika spel, som exempelvis maria bingo, piggybingo, caliberbingo, bingo.com för att nämna några. Så det finns väldigt många spelsajter där ute där du kan spela denna bingoform, både i mobil, surfplatta och dator. Det finns även jackpottar att vinna i denna spelform vilket gör att det hela blir mycket mer spännande. Sen vad jag att det kommer dyka upp mer och mer sajter som erbjuder olika bingospel i framtiden.

Fördelar med 90-bollars bingo

Fördelarna med 90-bollars bingo jämfört mot andra bingospel är bland annat att det blir mycket mer spel för pengarna då det är fler nummer. Vinsterna kan även bli större här eftersom de inte delas upp lika mycket som de gör på 75-bollars bingo. Det kan också vara roligt att variera mellan olika bingospel så man inte tröttnar på att spela samma hela tiden. Ser man även till att det blir allt mer populärt att spela 90 bollars bingo så kommer du hitta många roliga och likasinnade spelare i bingochatten. Så passa på att vara aktiv i chatten då det alltid blir roligare och trevligare så.

90 bollars bingo i mobil & surfplatta

Flera spelare föredrar att spela i mobil och surfplatta i dagsläget, vilket har blivit väldigt populärt överlag när det kommer till spel på nätet. Vill du testa 90 bollars bingo i olika enheter fungerar det väldigt bra på nästan alla sajter som erbjuder bingo online. Mobila enheter är nästan lika kraftfulla som datorer och de är absolut mycket smidigare och bekvämare att spela via. Det är positivt med teknologi så det är bara att dra nytta av bekvämligheterna.

Lycka till med bingon,
Jonas
Spelaonlinebingo.com