Swisha dina betalningar hos bingosajter

av aug 6, 2020Bingo nyheter0 Kommentarer

Jajamän, nu kan alla spelare Swisha sina betalningar till bingosajter i Sverige. Detta är ingen “super ny” information, men vi ville ändå ha en liten sektion om det på sajten. Med hjälp av Swish-funktionen går betalningar mycket smidigare och framförallt snabbare. Vi vill även lyfta ett finger för säkerheten, då denna typ av betalning är mycket säkrare än exempelvis kortbetalningar.

Så ifall du gillar bingo på nätet samt använder dig av Swish Appen, kan du se fram emot snabba, säkra och enkla betalningar framöver.

Från början var det bara möjligt att göra insättningar, men vi har sett att vissa sajter i Sverige även infört utbetalningar via Swish. Det innebär alltså att du får pengarna lika snabbt som att om en vän skulle Swishat dig.

Swish betalningar

Swish-betalningar vinner över andra betalningar med hästlängder. Sen är det klart att det även erbjuds andra bra betalningsmetoder i Sverige. Men de är lite långsammare och vissa är inte lika säkra.

Kort om hur det fungerar att göra en Swish-insättning:

  1. Om du har ett spelkonto är ditt telefonnummer redan kopplat till kontot. Har du inte det, se till att koppla det.
  2. Välj insättningsmetod Swish, sen belopp och klicka insättning.
  3. Öppna appen och godkänn transaktionen med mobilt-ID.

Snabbt, tryggt och enkelt. Vad tycker du själv om Swish betalningar, har du testat? kommentera gärna tankar och erfarenheter nedan.

Fler Nyheter & Artiklar 

Bingosajter och bingospel under 2020

Bingosajter och bingospel under 2020

Nu har vi äntrat ett nytt år och vi på spelaonlinebingo.com hoppas att 2019 var bra och att 2020 startat bra. Sverige har nu varit en reglerad marknad i över ett år...

läs mer