AhaBingo

Ahabingo ägs av det börsnoterade bolaget Aha World som introducerades på börsen 2014. Själva bingosidan Ahabingo har varit aktiv sedan 2007-2008 hugget och är i dag en populär bingosajt i Sverige. Något som gör sajten unik är att de har många kända personer som bingoutropare, däribland hittar du Per Moberg, Christer Sjögren och Arga Snickaren.

Nedan följer mer information om vad sajten har att erbjuda. Du kan även välja att testa sajten direkt med gratis bingo pengar då du får 50 kr direkt efter registrering.

Uppdatering 2019-07-29: AhaBingo har blivit uppköpta av Paf.com, så det går inte längre att spela hos ahabingo.com. Nedanstående information är därför inte längre korrekt eller aktuell!

Uppdatering 2019-01-01: AhaBingo har svensk spellicens och har därför ändrat sitt välkomsterbjudande och annat. Viss text och erbjudanden kan vara ändrade eller upphört att gälla. Kolla in sidan för full information om aktuellt erbjudande.

Ahabingo bingobonus

ahabingoHos ahabingo kan du spela utan insättning då du får testa sajten med 50 kr gratis direkt efter registrering. Det är vanligt att bingosajter just erbjuder dessa gratis välkomsterbjudanden vilket är väldigt bra om du frågar mig. Det finns även möjlighet att få en eller flera bingobonusar när du väl gör insättningar till ditt konto.

När jag själv testade på sajten fick jag 50 kr direkt som utlovat plus ytterligare 100 kr vid min första insättning, så när du väl har skapat kontot kommer du hitta personliga bonusar på sidan. Sen kommer Ahabingo erbjuda många fler bonusar när du väl spelar hos dem.

Bingorummen & chatten

Ahabingo har något som inga andra bingosajter har, nämligen svenska kändisprofiler som ropar ut bingonummer under spelets gång. Du kan själv välja vem du vill ha som utropare och det går som sagt att välja från profiler som Arga Snickaren till Christer Sjögren. Så det kan vara lite extra roligt att ha en underhållande bingoutropare när man väl spelar bingo på nätet.

I bingochatten håller chattvärdar upp stämningen med gott snack och roliga chattspel. Du kan alltså vinna lite extra pengar från dessa spel ifall du har huvudet på skaft. Eftersom det finns flera olika bingorum med olika inköpsnivåer kan alla spelare hitta värde. Så letar du efter en roligare bingoupplevelse kan Ahabingo vara ett bra alternativ med tanke på bingoutroparna.

Ahabingo shoppen

När du spelar bingo hos ahabingo tjänar du vip-poäng som du senare kan använda i shoppen. I shoppen kan du köpa olika bonusar vilket gör att du kan spela gratis bingo. Det är väldigt enkelt att samla på sig poäng, det du behöver göra är att köpa bingobrickor och spela på som vanligt och se dina poäng växa. Detta kan du köpa i shoppen:

  • 50 kr bonus att spela för kostar dig 500 vip-poäng.
  • 100 kr bonus blir lite billigare och kostar 900 vip-poäng.
  • Sista är 200 kr bonus och kostar 1700 vip-poäng.

Så ju mer du spelar hos ahabingo desto mer värde får du i form av erbjudanden plus bonusar från vip-shoppen.

Ahabingo i mobil & surfplatta

Det är inga problem att spela bingo i den mobila versionen hos Ahabingo vilket är bra då det hela tiden blir fler och fler spelare som spelar bingo i mobil eller surfplatta. För att komma åt mobilsidan är det bara besöka ahabingo i den mobila webbläsaren och börja spela. Inne på mobilsidan kan du skapa konto, spela olika bingospel och egentligen allt du kan göra på dator. Så detta är något positivt då alla bingosajter inte har optimerade sidor, så ett plus i kanten.

Kundtjänst

Behöver du hjälp eller stöter på några frågor eller funderingar finns hjälp att få. Du kan antingen leta svaret på hemsidan eller kontakta kundtjänsten via e-post, telefon eller live chatt. Väl inne på sidan finner du de vanliga hjälpsektionerna som lösenorddsåterställare, info om spelet, regler & villor och hur du kommer igång. Det finns svensk support under bra tider vilket är väldigt bra.

Svensk live chatt mellan 10:00 – 24:00 varje dag. Svensk telefonsupport mellan 10:00 – 22:00 och 10-23 på helger: 0774100040. E-post: kundservice@ahabingo.com.

Nyheter och extra kampanjer

På Ahabingo finns en nyhetssida där de lägger upp specialkampanjer och vecko-kampanjer. Här har du alltså chansen att varje dag kunna ta del av extra värde från sidan. Sen är min gissning att majoriteten av spelarna inte läser detta så ett hett tips är att kolla in den sidan varje dag eller i alla fall veckovis. Så det kan verkligen vara värt för dig att känna till samt kolla in den sidan då det hela tiden dyker upp nya roliga tävlingar, bonusar och specialspel varje vecka.

Sammanfattning av Ahabingo

Med ett bra spelutbud och en roligare bingo med tanke på kändisarna som bingoutropare plus ett schysst välkomnande med gratis bingobonus och annat roligt är Ahabingo en väldigt bra bingosida som passar alla sorters spelare. Så ifall du inte har ett konto redan så är det inget att fundera på, hämta 50 kr gratis och håll tummarna för att turen är på din sida, lycka till.

Jonas,
Spelaonlinebingo.com