Gratis bingobonusar hos Betsson

Uppdaterat: 2018-04-12 –  För tillfället erbjuds inte några bonusar från Betsson men de står fortfarande på hemsidan att man ger ut bonusar i chatten.

Hos Betsson bingo finns det gratis bingobonusar att hämta varje dag i deras bingorum. Eftersom Betsson är ett av världens största spelbolag behöver jag nog inte nämna att sajten är trygg, säker och har riktigt bra erbjudanden över alla produkter. Men här blir fokuset på hur du kan få gratis bingobonusar från betsson genom att bara ha ett konto där.

Det handlar om att spela olika bingospel och vara aktiv i bingochatten som Betsson bingo har i de olika spelen. Om du redan har ett konto så kanske du har sett att sajten har ett bra spelutbud när det kommer till bingo på nätet och sen självklart andra produkter. Om du vill ha gratis bingobonusar bör du spela och vara aktiv i chatten efter kl 17:00 varje dag.

Hur det fungerar

Betsson bingo har chatt rum i deras bingospel där du hittar olika värdar som förser spelare med olika tävlingar och annat roligt. Just i chatten kommer det delas ut bingobonusar och annat roligt till de spelare som är i chatten och spelar. Det handlar om chattspel som rullar ut och just efter 17:00 finns det extra värde att hämta. På så sätt kan du spela gratis bingo nästan varje dag ifall du har turen med dig. Så ifall du spelar på Betsson bingo kommer du kunna hitta mycket extra värde just i chattspelen.

Välkomstbonus hos Betsson bingo

Ifall du inte har ett spelkonto på Betsson sen tidigare finns det en välkomstbonus till bingon som du kan aktivera. Du får dubbelt upp på din första insättning till sidan. Så det är en trevlig start ifall du gillar att spela med en bingo bonus. Efter att du har förbrukat välkomstbonusen finns som sagt extra bingobonusar att hämta i bingo chatten. Så det finns ett bra värde både från välkomsterbjudandet till framtida erbjudanden på sajten. Sen kan du även få specialerbjudanden i olika e-post kampanjer och liknande.

Besök Sidan »

Lycka till!
Jonas
Spelaonlinebingo.com

2 svar

 1. Lennart Andersson skriver:

  FYI: Betsson har f.n. slopat alla bingobonusar, inklusive chattspelsbonusar. Chattvärdarna finns inte kvar någon tid på dygnet alls. Trots detta står bonus-förklaringar mm kvar på hemsidan. Inte riktigt ok….

  • Jonas skriver:

   Tack så mycket för din kommentar och det stämmer väldigt bra. Vi har dessvärre inte fått någon information om att Betsson bingo har tagit bort sina bonusar men kommer se till att uppdatera sidan så att allt visar rätt. Det verkar som att Betsson inte fokuserar så mycket på Bingo längre vilket är tråkigt. Som tur är finns det andra sajter som ger bonusar och mer värde till oss bingospelare.
   Jonas, Spelaonlinebingo.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *