Bet365 Bingo

Bet365 bingo är en väldigt stor och populär bingosajt och eftersom de även erbjuder odds och casino har de blivit en av världens största spelsajter som finns. Något som gör sajten så pass bra är att de har väldigt många kunder och grym teknologi & plattformar vilket gör att de alltid levererar kvalité i mobil, surfplatta och dator.

Nedan går vi igenom bet365 bingo för att se vad sajten har att erbjuda oss bingospelare. Känner du att läsning inte riktigt är din grej kan du hoppa direkt till sajten där du väntas av 10,000 kr gratis bingo plus annat roligt, lycka till!

Bet365 bingo välkomsterbjudande

bet365 bingoVälkomsterbjudandet hos bet365 bingo är väldigt generöst och erbjuder både gratis bingo och en trevlig bingobonus. Erbjudandet fungerar i alla enheter, mobil, surfplatta och dator vilket är perfekt. Så kolla in välkomsterbjudandet nedan och hoppas att du gillar vad bet365 har att erbjuda till oss bingospelare.

Bet365 gratis bingo

Minst 10,000 kr finns att vinnas i bet365 gratis bingo som du kan ta del av som ny spelare.

  1. Skapa ett konto om du inte redan har det och registrera ett bingonamn(chattnamn).
  2. Få gratisinträde i bingorummet som heter Välkomstfesten i 7 dagar i rad.
  3. Spelet är giltigt mellan 14.00 – 15.00 och 20.00 – 22.00 de 7 första dagarna.

Där inne i bingorummet finns det som sagt massor av gratispengar att vinna utan att du behöver göra en endaste insättning.  Vinster från gratisspelen behöver bara omsättas 4 gånger innan uttag.

Bingobonus vid insättning

Ta del av 200% bingobonus upp till 1000 kr med endast 4x omsättningskrav på din första insättning. Sätt in exempelvis in 250 kr och spela med 750 kr istället.

Bet365 bingobonus

Bingobonusen hos bet365 bingo är perfekt för oss spelare som vill ha lite extra värde i tillvaron. Bonusen är på 200% och ger dig upp till 1000 kr extra pengar att spela för och fungerar både i dator, mobil och surfplatta. Så denna bingobonus hos bet365 är verkligen något att testa på då den endast bör omsättas 4x gånger innan uttag. Utöver detta finns det flera extra bingobonusar du kan plocka hem i olika specialkampanjer och erbjudanden på sidan.

Bet365 gratis bingo

Bet365 bingo ger nya spelare ett väldigt stort gratispaket under de 7 första dagarna med över 10,000 kr att vinna. När du registrerat dig och skaffat ett chattnamn har du tillträde till gratis bingo två gånger per dag under 7 dagar. Du får helt enkelt köpa bingobrickor gratis i en vecka och alla vinster behöver bara omsättas 4x gånger. Det finns även mer gratis bingo hos bet365 att hämta i kampanjer och tävlingar på sidan, så spelarna får väldigt mycket gratis.

Bet365 bingo i mobil & surfplatta

bet365 bingo mobilBet365 är helt optimerad för mobil och surfplatta samt givetvis dator vilket gör att du enkelt kan spela bingo från alla världens hörn och kanter. Fler spelare överlag väljer att spela nätbingo i mobil och surfplatta istället för dator. Detta är något Bet365 har jobbat på länge då deras mobilsida för odds är en av världens bästa. För att komma in på bingosidan är det bara att besöka sidan i mobil eller surfplattan och sen klicka dig vidare till bingo.

Något som även är väldigt bra är att bet365 bingo har en nedladdningsbar app. Så är du en mobilspelare så kommer du verklige gilla den optimerade bingosidan.

Spelutbud hos bet365 bingo

Det finns ett stort spelutbud hos bet365 bingo där du kan spela både klassisk bingo och variantbingo med stora jackpottar. Spelen kostar allt från några öre till flera kronor och har olika prispotter och jackpottar. Så med andra ord finns det något för alla sorters spelare, stora som små. Något som är roligt och bra är att det finns bingojackpottar att vinna i alla olika spel vilket gör att du kan vinna en stor vinst med en liten insats.

För att spela öppnar du bara upp bingolobbyn i den nya eller klassiska versionen och väljer spel där. Det du behöver för att spela alla de olika bingospelen är ett chattnamn och ett konto, sen är det bara börja snurra runt.

Extra bingokampanjer

Hos bet365 bingo kommer du aldrig vara utan extra kampanjer då det finns fullt av händelser varje månad. Du kommer finna specialtävlingar där det finns allt från prylar riktiga pengar och bonusar att vinna vilket är riktigt bra. I skrivande stund finns där över 10 extra kampanjer på sidan och en av de är en kampanj där man kan vinna en bil. Så det finns verkligen ett riktigt bra värde att hämta efter välkomsterbjudandet. Du finner alla erbjudanden på sidan samt att om du är kund kommer du få utskickat olika specialkampanjer till din e-post.

Ta en titt på sidan efter att du har registrerat ett spelkonto och se vilka kampanjer som passar dig bäst.

Lojalitetsprogram och VIP-klubb

För att hela tiden ge värde till sina spelare har bet365 bingo ett väldigt generöst lojalitetsprogram och en trevlig VIP-klubb. I lojalitetsprogrammet samlar du hela tiden poäng och nedan finner du exakt hur det fungerar.

  • För varje gång du omsätter 100 kr på bingospel får du sex poäng till lojalitetsprogrammet.
  • Gillar du skraplotter får du två poäng för varje 100 kr du omsätter.
  • På alla övriga spel och slots får du en poäng för varje 100 kr du omsätter.

Du löser sedan ut dina lojalitetspoäng inne på ditt konto vilket ger dig extra värde. När det sedan kommer till VIP-klubben baseras den på hur många lojalitetspoäng du samlar ihop. Så är du en aktiv och lojal spelare kommer du öka i VIP-nivå och där får du specialbehandling och specialerbjudanden.

Chattspel och tävlingar

När du spelar bingospel hos bet365 finns det även en bingochatt där du kan chatta med andra spelare och även chattvärdarna. Delta i de olika chattspelen som går av stapeln då och då för att vinna extra bonusar. Så glöm inte att medverka i chatten när du spelar bingo och ta del av tävlingar för att få extra värde.

bet365 bingo logoSammanfattning av bet365 bingo

För att sammanfatta är bet365 bingo bra på alla möjliga sätt då de levererar både gratis bingo, lojalitetsprogram, bonusar, och annat roligt som är viktigt när man spelar bingo på nätet. Det går även att spela i nedladdningsbar app och i mobilwebbläsaren i alla enheter. Så har du inte testat sajten ännu är det hög tid att testa på och ta del av alla sköna och generösa erbjudanden.

Stort lycka till!
Jonas
Spelaonlinebingo.com