Ny Bingobonus Hos Bingo.com

Spelsidan Bingo.com är en av Sveriges bästa spelsajter när det kommer till online bingo. Nu har man nyligen uppdaterat sitt välkomsterbjudande som gör det möjligt för nya spelare att ta del av en riktigt generös bonus till bingon. Bonusen blir extra generös eftersom den är utan omsättningskrav. Detta är något som Kindred Groups spelsidor har lanserat på senare tid då de satsar på mer rättvisa bonusar till sina spelare. Nedan finner du mer information om hur den nya bingobonusen fungerar.

Så här fungerar den nya bingobonusen

Den nya bonusen från bingo.com fungerar till nya spelare som inte gjort sin första insättning. Det ger ett perfekt möjlighet för spelare som inte gjort sin första insättning till bingo.com att få en mycket bra start på sidan.

Bonusen: 100% upp till 2000 kr. Sätt in 2000 kr för att maximera bonusen och få 4000 kr att spela för.

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav. Det innebär att du måste spela igenom bonusen 1 gång och kan ta ut alla vinster du erhåller med bonusen. Du kan alltså inte ta ut bonussumman direkt och du använder alltid dina egna pengar före bonusen.

Har du redan använt bonusen hos bingo.com finns det fler att hämta på sidan för bingobonusar.

Hämta Här »

Fler kampanjer att hämta

Det bästa med bingo.com är att de rullar ut väldigt bra kampanjer varje månad. Sen får även nya spelare testa gratis bingo utan att behöva göra någon insättning och behålla alla vinster. Sen finner du tävlingar, jackpottar, extra bonusar och mycket mycket mer. För att läsa mer om sidan kan du läsa vår recension av bingo.com.

För dig som även gillar andra produkter som exempelvis casino, finns det även erbjudanden till det. Du kan få allt från free spins till bonusar till slots och stora kampanjer även där. Så med andra ord har bingo.com allt du kan förvänta dig från en spelsida.

Lycka till med spelandet!
Spelaonlinebingo.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *