Välkomsterbjudandet hos PiggyBingo

En het nyhet är faktiskt det extremt generösa välkomsterbjudandet hos spelsidan PiggyBingo. Direkt som ny spelare får du 100 kr gratis pengar att spela för i olika bingospel och sen 100% bonus vid första insättningen upp till hela 2000 kr som endast har 1x omsättningskrav. Med andra ord ett svårslaget erbjudande som ger spelare riktigt bra förutsättningar att vinna.

Logga
Erbjudande
Info
Piggybingo logga
100 kr gratis pengar
100% välkomstbonus
Spela Här »

Piggybingo 100 kr gratis

Direkt efter att du har registrerat dig hos PiggyBingo får du 100 kr på ditt konto som du kan spela med. Så du börjar på bästa möjliga sätt med gratis bingo vilket inte är helt dumt. Med dessa pengar är det bara se till att testa på sidan och se vad du tycker. Spelutbudet är relativt stort hos Piggy, i alla fall på peak-timmarna. Så det finns ett bra spelutbud där det går att vinna jackpottar och vanliga bingovinster.

Bingobonusen hos Piggy

Inte nog med att du får testa sidan gratis med 100 kr utan du kan även aktivera en bingo bonus på din första insättning till sidan. Med 100% upp till 2000 kr får du en riktigt bra chans att spela mycket bingo på Piggy. Det bästa och mest unika med bonusen är att det endast är 1x omsättningskrav på bonusen, vilket gör att dina chanser att vinna ökar markant.

Så mitt tips är att testa bonusen med en valfri summa och börja jaga bingojackpotten.

Efter välkomsterbjudandet hos Piggy

Efter att du har använt dig utav välkomsterbjudandet finns det mer värde att hämta. Piggybingo har veckokampanjer där det finns olika erbjudanden till deras produkter. Du får även 20% bonus vid alla insättningar så att du får lite extra att spela för. Så använd bonusarna för att köpa fler bingobrickor som i sin tur gör att du har bättre chanser att vinna och får spela mer. Så om du gillar bingo online så är Piggy en schysst spelsajt att spela på.

Kör hårt!
Jonas
Spelaonlinebingo.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *